Wat ga je doen?
De Account Manager Retail focust op groei met het innovatieve en trendy productportfolio van No Fairytales bij een aantal nationale en internationale retailaccounts. Door slim en creatief te onderhandelen en het salesspel handig te spelen weet je interessante jaardeals te sluiten.
Jij maakt proactief afspraken over inspirerende promoties en shopper activaties. Daarnaast pionier je om new business te genereren. Alles om het merk op de winkelvloer in the picture te zetten. Welk klantenpakket je krijgt wordt in overleg bepaald. Aanvullend aan deze salestaken ben je bezig met Trade/Shopper Marketing. Daarvoor ga je aan de slag met het ontwikkelen van een categorievisie en shopper marketingplan op basis van de actuele insights, beschikbare data en trends. Jij gaat actief op zoek naar klanten- en interne data die je hierbij kunnen helpen en weet deze vakkundig en scherp te analyseren.

No Fairytales zoekt een creatieve en ervaren Account Manager met liefst ook Trade/Shopper Marketing ervaring. Iemand die niks liever doet dan allround meedenken en actief meebouwen aan de razendsnelle ontwikkeling van deze ambitieuze scale-up. Jij bent communicatief ijzersterk en weet overtuigend en daadkrachtig voor groei te zorgen. Enorme flexibiliteit en ondernemerschap zijn absoluut vereist voor deze rol waar jij deels zelf de kaders bepaalt. Jij werkt graag fact based en kunt je plannen goed cijfermatig onderbouwen. Het compacte team ondersteunt elkaar waar nodig, dus kan het best zijn dat je af en toe bijspringt in een heel ander vakgebied, maar dat geeft jou juist energie.

Wat biedt de organisatie jou?
Een allround combifunctie in sales en trade-marketing bij een innovatieve en inspirerende food scale-up, die de nationale en internationale markt aan het veroveren is. Een on trend productportfolio waarmee je shoppers volop kunt inspireren om een stapje gezonder te eten en meer groente te consumeren. Een prominente plek in een jong en extravert klein maar groeiend team, die samen pionieren om het merk en het portfolio uit te bouwen.

Jouw ervaring

  • 3 – 6 jaar ervaring als Account Manager in de FMCG, liefst ook kennis van/ervaring met Trade Marketing
  • Uitstekende en slimme onderhandelingsvaardigheden
  • Ondernemend, commercieel, zelfstarter, proactief, gedreven
  • Communicatief en sociaal sterk, stevige persoonlijkheid
  • Cijfermatig en analytisch, goed in plannen en organiseren
  • Flexibel, energiek, humor

Over No Fairytales
No Fairytales is een scale-up waar alles draait om inspiratie en een stapje gezonder eten via smakelijke gemaksproducten. Groenten spelen een hoofdrol in de tortilla’s, wraps-to-go, hamburgerbollen en verwenbollen van dit bedrijf dat drie jaar geleden is opgericht door Bernadette Kooijman. De producten liggen in bijna alle retailers in Nederland, maar kent daar nog mooie groeikansen. Daarnaast is No Fairytales ook actief in Denemarken, België en Oostenrijk. Ook in out-of-home/foodservice zijn nog volop kansen. Het kantoor van No Fairtytales zit toepasselijk in een broedplaats met start-ups in Amsterdam Noord (vlak bij het pontje). Vandaaruit werkt het groeiende team aan het inspireren van consumenten in retail en OoH.

Solliciteren!? Heb je interesse in de functie van Account Manager Retail? Wil jij snel je eigen koers kunnen bepalen? Wil jij verantwoordelijkheid? Wil jij jouw ideeën meteen kunnen uitproberen? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en CV naar contact@nofairytales.nl.