Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en uitvoering van de online marketingkalender en de daarbij behorende marketingactiviteiten in binnen- en buitenland. Dit doe je vanuit een zeer brede marketinggedachte en door in de volle breedte inzetbaar te zijn. Het zwaartepunt in jouw werkzaamheden ligt op het online/digitaal vlak, maar je bent ook met grote regelmaat actief op andere disciplines. Je pakt zelfstandig vooral veel operationele zaken op en daarbij verzorg je uiteenlopende marketingactiviteiten op het gebied van social media, contentkalenders, websites en digitale marketing campagnes.
En daar blijft het niet bij, want ook krijg jij energie van:

  • Het analyseren en optimaliseren van onze social media kanalen, online campagnes en online testen die we voeren
  • Het schrijven van leuke copies en het bedenken van content, vormgegeven in een overzichtelijke jaarkalender passend bij ons merk.
  • Het analyseren en optimaliseren van onze website
  • Het verbeteren van onze posities in zoekmachines op relevante zoekwoorden door middel van SEO en SEA

Een dag bij No Fairytales ziet er nooit hetzelfde uit en is heel afwisselend. Waar je de ene ochtend een toffe social media influencer actie bedenkt en vormgeeft, ben je in de middag bezig met het maken van content, analyseren van een campagne of het persoonlijk contact leggen en reageren op onze fans op social media. Ook ben je medeverantwoordelijk in het team voor het alloceren van het marketingbudget aan de hand van het door jouw gemaakte digital/social plan.

No Fairytales zoekt een creatieve online marketeer die impactvolle online campagnes kan helpen optuigen om de merkbekendheid verder te bouwen. Iemand die niks liever doet dan allround meedenken en actief meebouwen aan de razendsnelle ontwikkeling van deze ambitieuze scale-up. En je hebt natuurlijk affiniteit met food. Jij bent communicatief ijzersterk en weet overtuigend en daadkrachtig voor merkgroei te zorgen. Flexibiliteit en ondernemerschap zijn absoluut vereist voor deze rol waar jij deels zelf de kaders bepaalt. Het compacte team ondersteunt elkaar waar nodig, dus kan het best zijn dat je af en toe bijspringt in een heel ander vakgebied. En dat is precies waar jij je thuis bij voelt.

Wat biedt de organisatie jou?
Een brede, internationale online marketingrol bij een innovatieve en inspirerende food scale-up, die de nationale en internationale markt aan het veroveren is. Een on trend productportfolio waarmee je shoppers volop kunt inspireren om gezonder te eten en meer groente te consumeren. Een prominente plek in een jong en extravert klein maar groeiend team, die samen pionieren om het merk en het portfolio uit te bouwen.

Jouw ervaring

  • Startersfunctie, max. 2 jaar ervaring in Marketing of Communicatie in de FMCG en/of retail kanaal (of vergelijkbaar)
  • HBO/universitair werk –en denkniveau
  • Je hebt affiniteit met digital marketing & social media en bent van de laatste online ontwikkelingen op de hoogte
  • Je vindt het leuk om te testen en te leren en hebt kennis en ervaring met Google Analytics, als ook met een programma als Adobe Photoshop.
  • Plannen en organiseren doe jij graag
  • Creatief, sociaal, flexibel, ondernemend, proactief, gedreven

Over No Fairytales
No Fairytales is een scale-up waar alles draait om inspiratie en een stapje gezonder eten via smakelijke gemak producten. Groenten spelen een hoofdrol in de tortilla’s, wraps-to-go, hamburgerbollen en verwenbollen van dit bedrijf dat drie jaar geleden is opgericht door Bernadette Kooijman. De producten liggen in bijna alle retailers in Nederland, maar kent daar nog mooie groeikansen. Daarnaast is No Fairytales ook actief in België, Denemarken en Oostenrijk. Ook in out-of-home/foodservice zijn nog volop kansen. Het kantoor van No Fairtytales zit toepasselijk in een broedplaats met start-ups in Amsterdam Noord (vlak bij het pontje). Van daaruit werkt het groeiende team aan het inspireren van consumenten in retail en OoH.

Solliciteren!? Heb je interesse in de functie van Junior Online Marketeer? Wil jij snel je eigen koers kunnen bepalen? Wil jij verantwoordelijkheid? Wil jij jouw ideeën meteen kunnen uitproberen? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en CV naar contact@nofairytales.nl.